Paper Marbling Workshop - Høve Asnæs

Paper Marbling Workshop - Høve Asnæs

100.00

Lørdag d. 25. Maj fra kl. 11:00-14:30 inviterer Marble Matter på et halvdagskursus i marmorering på papir. Dette finder sted i et smukt privat atelier på Asnæs med kig til vandet.

Workshoppen starter ud med en indføring i marmoreringens historie, efterfulgt af en gennemgang af materialerne. Vi kommer bl.a. ind på blandingsforhold, farver, mønstre samt de forskellige papirstyper. Herefter vil der være en kort demonstration inden I selv skal i gang med at skabe jeres helt egne marmoreringsmønstre.

Marmorering er en fascinerende teknik, som giver rig mulighed for at udforske diverse udtryksformer. På workshoppen er der plads til at lade sig opsluge af den kreative proces, og du vil du gå fra workshoppen med dine egne smukke designs på papir! 

Inkluderet i prisen er alle materialer og en step-by-step manual, du kan tage med hjem så du til enhver tid kan gentage marmoreringen derhjemme. Derudover tilbyder vi morgenmad, frugt, kaffe og te.

Pris: 750 kr. / €100

Adresse: Dommergårdsvej 41, 4550 Asnæs

Vi forebeholder os retten til at aflyse arrangement ved mindre end 5 tilmeldte. I denne situation vil billettens fulde pris selvfølgelig blive refunderet.

sold out
Add To Cart