Plant Print Workshop — Copenhagen 02.02.2019

Plant Print Workshop — Copenhagen 02.02.2019

94.00

Lørdag d. 2. febuar 2019 kl. 10-13 inviterer Marble Matter til plante print workshop på Fabrikken for Kunst og design, Sundholmsvej 46, Amager.

Plante prints workshoppen er et forsøg på at vise hvor let tilgængelig naturligfarve er i vores hverdag. De fleste skaller fra frugt og grønt samt botanisk affald er i stand til at afgive et farverigt aftryk på naturlige tekstiler. Hvad vi normalt kategoriserer som affald, kan derfor bruges til at skabe små vidundere af naturligt indfarvet stof. En rigtig god måde at give gammelt tøj nyt liv eller påbegynde et indsamlingseventyr i dit køkken og nærliggende park. 

Under vores workshop får du mulighed for at lave et 90cm x 90cm stort silketørklæde, ved hjælp af plante print teknikken. Vi viser dig hvordan du skaber forskellige mønstre, samt hvordan du kan lyse eller mørkne farverne på dit print. Workshoppen indeholder også en generel introduktion til naturindfarvning og du får også en step-by-step manual. Ingen erfaring er derfor påkrævet og vi lover det er nemt at gentage processen derhjemme.

Pris for deltagelse 700kr/94€ .

Vi glæder os!

Quantity:
Add To Cart