Plant Print Workshop — Copenhagen 02.02.2019

Plant Print Workshop — Copenhagen 02.02.2019

94.00

Lørdag d. 2. febuar 2019 kl. 10-13 inviterer Marble Matter til plante print workshop i Eberhart Furnitures smukke showroom beliggende lige overfor Kongens Have, på Kronprinsessegade 8, Kld., 1306 København K.

Plante Print Workshoppen er et forsøg på at vise hvor let tilgængelig naturlig farve er i vores hverdag. De fleste skaller fra frugt og grønt, samt botanisk affald, er i stand til at afgive et farverigt aftryk på naturlige tekstiler. Hvad vi normalt kategoriserer som affald, kan derfor genbruges til at skabe små vidundere af naturligt indfarvet stof. Det er en rigtig god måde at give gammelt tøj nyt liv på, eller påbegynde et indsamlingseventyr i dit køkken og nærliggende park. 

På workshoppen får du mulighed for at lave et 90cm x 90cm stort silketørklæde, ved hjælp af plante print teknikken. Vi viser dig hvordan du skaber forskellige mønstre, samt hvordan du kan lyse eller mørkne farverne på dit print. Workshoppen indeholder også en generel introduktion til naturindfarvning og du får også en step-by-step manual med hjem. Ingen erfaring er derfor påkrævet og vi lover at det er nemt at gentage processen derhjemme.

Pris for deltagelse 700 kr / € 94.

Vi glæder os!

sold out
Add To Cart