Plante Print Workshop - Høve Asnæs

Plante Print Workshop - Høve Asnæs

100.00

Søndag d. 26. Maj fra kl. 11:00-14:30 inviterer Marble Matter på et halvdagskursus i plante print. Dette finder sted i et smukt privat atelier på Asnæs med kig til vandet.

Plante prints workshoppen er et forsøg på at vise hvor let tilgængelig naturlig farve er i vores hverdag. De fleste skaller fra frugt og grønt samt botanisk affald er i stand til at afgive et farverigt aftryk på naturlige tekstiler. Hvad vi normalt kategoriserer som affald, kan derfor bruges til at skabe små vidundere af naturligt indfarvet stof. En rigtig god måde at give gammelt tøj nyt liv eller påbegynde et indsamlings eventyr i dit køkken og nærliggende park. 

Under vores workshop får du mulighed for at lave et 90cm X 90cm silketørklæde ved hjælp af plante prints teknikken. Vi viser dig hvordan du skaber forskellige mønstre, samt hvordan du kan lyse eller mørkne farverne på dit print. Workshoppen indeholder også en generel introduktion til natur indfarvning samt en manual. Ingen erfaring er derfor påkrævet og vi lover det er nemt at gentage processen der hjemme.

Pris: 750 kr. / €100

Adresse: Dommergårdsvej 41, 4550 Asnæs

Vi forebeholder os retten til at aflyse arrangement ved mindre end 5 tilmeldte. I denne situation vil billettens fulde pris selvfølgelig blive refunderet.

sold out
Add To Cart